Netværksgruppe: TAX Governance

Dato/klokkeslæt
27.05.2020 | 15:00 - 16:30

Lokation
, ,


Mødefokus

“Ansvarlig skattepraksis – ansvar og gevinster når ledelsen går forrest”.

Mødeprogram 

14.45-15.00

Indregistrering online

15.00-15.05

Velkomst, formålet med møderækken og networking v. CSR Forum

15.05-15.30

“Compliance er ikke forsikring mod gabestok”  v. Henrik Fallesen, partner, Radius

Hvorfor er ansvarlig skat vigtigere end nogensinde for virksomheders brand og omdømme? Og hvorfor havner virksomheder i en shitstorm, selv om de betaler korrekt skat? Det forklarer Henrik, som også giver sit på, hvordan virksomheder kan minimere risikoen for omdømme-tæsk i sammenhæng med skat.

15.30-15.55

“Ansvarlig skattepraksis og forankring af ansvaret – hvem, hvor og hvordan?” v. Søren Dalby, Corporate Tax Partner, KPMG ACOR TAX

Ansvarlig skatteadfærd stiller krav til at virksomhederne kan navigere i en verden af evigt foranderlige regler og love. Søren. taler om den globale udvikling på området, giver sit bud på, hvad man skal prioritere og hvordan initiativerne og ansvaret skal forankres i virksomheden.

15.55-16.25

“Byggestenene i en troværdig skattepolitik” v. Karl Berlin, Vice President, Head of Tax, Ørsted

En troværdig skattepolitik er baseret på virksomhedens tilgang til CSR, og der findes ikke en “one-size fits all” løsning. Som virksomhed skal man overveje, hvordan man forholder sig til governance, skatteplanlægning, transparens i forbindelse med rapportering, relation til skattemyndigheder, deltagelse i den offentlige skattedebat, mv. Karl redegør for, hvordan Ørsted gik til opgaven.

16.25 – 16.30

Wrap up, take aways og næste møde v. CSR Forum

Deltagelse