Et fællesskab med passion for fremtidssikret løsninger

I mere end 10 år har vi været Danmarks fortrukne faglige samlingspunkt på CSR og bæredygtigheds feltet, for CSR og bæredygtigheds frontløbere.

Over de seneste tre år har CSR Forum bevæget sig fra at være en lukket medlemsforening til at være en progressiv interesseorganisation, der læner sig ud i verden for at etablere meningsfulde partnerskaber, skabe transparens og skubbe til den bæredygtige udvikling på tvær af sektorer. 

CSR Forums medlemmer bidrager passioneret og står ikke tilbage for at dele ud af værdifulde erfaringer og indsigter fra et professionelt arbejdsliv med bæredygtighed helt tæt på livet. 

CSR Forums er i dag et fællesskab af indsigtsfulde og handlekraftige virksomhedsledere, eksperter, iværksættere, forskere, konsulenter og meningsdannere, som sammen gerne vil gå forrest for at vise vejen for en bæredygtig udvikling.  

Profil af et typisk CSR Forum medlem

  • Arbejder professionelt med CSR/bæredygtighed/SDG’erne
  • Er passioneret og dedikeret til foreningens formål
  • Bidrager til fællesskabet med viden og indsigter samt sit profesionelle netværk

Medlemsmuligheder  

Foreningskontingentet er differentieret og varierer afhængigt af  medlemsform.

Prisen for et basis medlemsskab er 1.000 kr.

Alle medlemsskaber er personlige og løber over 12 måneder fra betalingsdato. Alle medlemmer modtager foreningens nyhedsbrev.

Læs mere om vores netværk, arbejdsgrupper og læringsforløb her

Medlemsrabatter

Kurser, netværk, konferencer, foredrag, rådgivning m.m.

Ansøg om dit personlige medlemsskab i CSR Forum

Send os en mail med følgende oplysninger:

  • Skriv til sekretariatet@csrforum.dk
  • Navn og efternavn
  • Professionelle virke

Behandlingen af alle ansøgninger, varetages af sekretariatet i samarbejde med bestyrelsen. Sagsbehandlingen er grundig og berammes til 7 dage. Du vil dog modtage en kvittering på din ansøgning inden for 24 timer.

CSR Forum & Databeskyttelsesforordningen

CSR Forum overholder regler for foreningers og frivillige organisationers behandling af almindelige persondata og personoplysninger, herunder billeder. Læs mere her