Debatarrangement: Hvor langt rækker erhvervselitens ansvar?

Dato/klokkeslæt
15.05.2017 | 8:30 - 11:00

Lokation
Berlingske Media, Pilestræde 34, 1147 København K


Deltag i diskussionen med Mads Nipper, CEO i Grundfos, Christian Hyldahl, adm. direktør i ATP, og Thomas Hofman-Bang, adm. direktør i KPMG.

Den digitale transformation og nye forretningsmodeller ændrer verden. Det stiller nye krav til virksomhedslederne, men hvor langt rækker erhvervselitens ansvar? Det sætter FSR – danske revisorer og Berlingske fokus på ved dette debatarrangement.

Program:

08.30: Trust in business.
Velkomst ved Charlotte Jepsen, adm. direktør i FSR – danske revisorer og dagens ordstyrer.

08.40: Den digitale transformation.
Ved Thomas Hofman-Bang, adm. direktør i KPMG. Prognoser peger på, at maskiner vil overtage 35 pct. af alle job inden for de næste 20 år. Og derefter langt flere. Er der grund til sortsyn? Og hvad kan revisor i rollen som trusted advisor gøre?

09.10: Det aktive ejerskab

Ved Christian Hyldahl, adm. direktør i ATP.

09.40: Kort Pause

10.00: De nye forretningsmodeller.
Ved Mads Nipper, CEO i Grundfos, der har udtalt, at virksomhedslederes traditionelle måde at drive forretning på vil møde voksende modstand fra befolkningen, ligesom den politiske elite møder voksende modstand. Derfor skal virksomheder til at operere med en helt ny socialt inkluderende og grøn økonomisk model. Mads Nipper er kommissær for den danske regering i FNs Business and Sustainable Development Commission, der tæller 35 topfolk fra hele verden. Hør om de nye krav til erhvervseliten.

10.30: Hvor langt rækker erhvervselitens ansvar?
Dagens talere samles på scenen til Q&A. Debatten faciliteres af Charlotte Jepsen.

 

Praktisk info:

Pris for deltagelse 250,-

Tilmelding via Berlingske Media her