“Mine oplevelser af verdensmålenes betydning for kommunalvalget og den næste byrådsperiode” – Webinar med professor Ph.D. Steen Hildebrandt.

Dato/klokkeslæt
01.11.2021 | 9:00 - 10:00

Lokation
, ,


Denne online event indgår i webinar-rækken under titlen “Kommunerne som accelerator af den bæredygtige transformation, som er fagligt udviklet af CSR Forum, SDG Leadership, KL og Bureau Veritas i et tæt parløb med flere kommuner på tværs af landet.

Fagligt fokus

Steen Hildebrandt har gennem de sidste år turneret rundt til rigtig mange kommuner og drøftet verdensmålene og en bæredygtig udvikling med mange borgmestre, kommunalpolitikere og embedsmænd. Steen har lovet at give os et billede af hvordan han ser interessen for verdensmålene op til kommunalvalget og de muligheder der er for at de kan danne grundlag for politikudvikling i den kommende byrådsperiode.

Samtidig udgiver Steen Hildebrandt i november bogen ” Det bæredygtige velfærdssamfund”, som Steen vil præsentere centrale pointer fra, som oplæg til en drøftelse af hvordan udviklingen af et bæredygtigt velfærdssamfund kan understøttes.

Mere info og tilmelding 

  • Det er gratis at være med
  • Symposiet afholdes via over Microsoft Teams
  • Skriv til csrforum@csrforum.dk for tilmelding