LABORATORIER

Ongoing faglig udvikling

Med vores laboratorier holder vi os hele tiden up to speed med den progressive Sustainability dagsorden, reguleringer på alle niveauer, mega trends og meget mere.

Laboratorierne hjælper vores medlemmer med, at tackle de mange nye udfordringer og gribe de mange nye muligheder, der løbende og med høj frekvens, udspringer af den bæredygtige udvikling.

Via af CSR Forums laboratorier får vores medlemmer adgang til banebrydende indsigter og best practice, som giver en faglighed med reel anvendelse hjemme i egen virksomhed.

Learning by doing

Deep dives og best practice

I vores laboratorier dykker vi sammen ned i emner, som cirkulær økonomi, EU taksonomien, bæredygtige investeringer, grønne indkøb, CSRD, ansvarlig leverandørstyring, livscyklusanalyser, ESG rapportering etc.

I laboratorierne anvender vi en kollaborativ og innovativ læringstilgang med vægt på deling af erfaringer fra det virkelige liv og best-practice casestudier.

Deltagerne klædes på til, at samskabe bæredygtighedsløsninger ved hjælp af kreative problemløsningsteknikker og støttes i, at udvikle realistiske handlingsplaner der gør dem til, effektive forandringsagenter i egen organisation.

Alle CSR Forums laboratorier understøttes fagligt af eksperter og forskere, der sammen med dygtige procesledere, skaber et rum for diskussion og dialog, der bygger på nyeste viden og den rette ekspertise.

VIL DU VIDE MERE OM VORES LABORATORIER?